Sider

lørdag, januar 05, 2008

Do or do not, there is no try.

Startar med dette opp igjen bloggen min her stort sett for skrivetreninga sin del. Grunnen til dette er at eg igjen er ute med ein kronikk i BT: Sauer, ulvar og pirater der eg kommenterer ein del ting om nedlasting av musikk og artistforbundets (der eg sjølv er medlem) håplaust reaksjonære utspel mot Unge Venstres forslag om å legalisere fildeling til privat bruk.

Ellers er det ein del ting som gler meg i det nye året, som at Sony endeleg ser ut til å fjerne DRM frå musikken dei sel online. Dette vil knekke Apple sitt defacto monopol på sal av online musikk via ItunesMusicStore, men kan slik eg ser det vera til fordel for dei ettersom dei allereie har mange brukarar samt at no vil det gå an på ein lettare måte for alle som ikkje har eit sjukt kjærleiksforhold til dingsar med eple på å bruke musikken på sine eigne spelarar.

Ein annan ting som gler meg er at mine gamle heltar Judas Priest skal spele i min heimby Bergen i sumar. Screaming for vengeance! Ellers har mitt elsk/hat-forhold til å spele i band definitivt etablert seg i hat-leiren for ein stund. Ein vert aldri for gammal for rock eller for å spele rock, men eg er definitivt for gammal for bullshit!

Til høgre i bloggen vil eg legge linkar av interesse med ujamne mellomrom (men oftare enn blog-innlegg), stort sett om dingsar, teknologi, musikk og andre artige ting.


You've got another thing coming....

Ingen kommentarer: